Nagradna igra (Vichy)

Pošto vam se tekst o dezodoransima dopao, red je da vas obradujem lepim poklončićem i nekome dam priliku da isproba možda najprefinjeniji od njih, te započinjemo nagradnu igru u kojoj ćete imati priliku da osvojite Vichy rolon dezodorans sa fotografije! Utiske o njemu pročitajte ovde, a da biste učestvovali potrebno je da zapratite blog, Facebook stranicu bloga, lajkujete ovu fotografijubloga, podelite pod opcijom Public i u komentaru označite barem tri osobe.

Isto možete uraditi i na fotografiji nagradne igre na Instagram profilu bloga i time povećati šansu za dobitak. Dakle, što više društvenih mreža - to veća šansa za dobitak!Nagradna igra traje do 5. avgusta 2017, a važi za sve koji poklon mogu preuzeti na teritoriji Srbije. Dobitnik će biti izabran putem sajta Random.org.
Srećno!🎀

Share:

3 comments

  1. ekstra,nikad nisam imala toliko skup dezodorans,uvek samo nivea,fa,reksona,garnier u zadnje vreme koristim najvise reksonu na kuglicu i prezadovoljna sam jer je motion sense,sad ne znam kakve veze to ima ali meni je o.k skroz,mada mi je i rol on garnier ekstra posto mnogo vise vise volim rol on nego stik i na prskanje jer mi mnogo vise ostavljaju beli trag.prijavila se i na I.G tatjanaristivojevic i na face stranicu odavno te pratim,i na blogu isto samo sa tel nisam uspela da posaljem kom kao Tanja Ristivojevic kako te i pratim na blogu nego anonimus ne znam zasto.poklon je divan ,hvala na prilici

    ReplyDelete
  2. Great post dear ♥ I love your blog !
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ReplyDelete